Product added to basket

Om Parts.mi.dk

En del af MI A/S

Parts.mi.dk er online-delen af MI A/S , som har eksisteret siden 1963. Oprindeligt som et indkøbssamarbejde mellem danske maskinforretninger, men siden 2017 har MI været et aktieselskab.

Vores hovedkontor og lager ligger i Vejle og beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Ligesom i Danmark har vi også i Sverige et stort forhandlernetværk og et bredt sortiment af slid- og reservedele til udvalgte mærker inden for landbrug og have-/parkmaskiner.

Dansk forhandler af landbrugets kvalitetsmærker

På vores webshop finder du et stort udvalg af slid- og reservedele til landbrugsmaskiner. Vi forhandler blandt andet KUHN, Rauch og MI Tip, og vi er leveringsdygtige i sliddele til mærkernes fulde sortiment. Finder du ikke, hvad du søger på vores webshop, kan du altid ringe til vores kundeservice på telefon 76 40 86 10 eller sende en mail til kundeservice@mi.dk; så skal vi nok hjælpe dig videre.

Du er også velkommen til at aftale et besøg i vores udstilling i Vejle. Her kan du se flere af vores landbrugsmaskiner og få en snak med en af vores landbrugskonsulenter.

Ønsker du at læse mere om vores landbrugsmaskiner, kan du læse mere om dem på www.mi.dk, hvor du også finder brochurer og film med mange af vores maskiner.

 

Velassorteret udvalg af udstyr til have og park

Vi forhandler have- og parkmaskiner i alle størrelser fra velkendte mærker såsom: Ferris, Simplicity, Snapper, Energreen og Yanmar. Du kan finde reservedele og udstyr til mærker som Ferris, Yanmar, Walker, Snapper og Simplicity i vores webshop.

Skulle du være i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 76 40 86 50 eller på mail: kundeservice@mi.dk.